Over Naturally Tasty

Naturally Tasty is een jonge onderneming, gespecialiseerd in de bereiding van biologische soep.

Het begon allemaal in 2006, toen de familie Garabitian besloot een restaurant te starten. Op het menu werd de rode linzensoep, een recept van huis, vaak aangeboden.

Meer dan 10 duizend klanten hadden de soep kunnen proeven. Door de vele positieve reacties en adviezen om een bedrijf te beginnen, besloot familie Garabitian in 2015 om Naturally Tasty op te starten.

Voor ons hoofdingrediënt gebruiken wij rode linzen; Rode linzen zijn erg gezond, ze bevatten veel vezels en andere belangrijke stoffen die een mens dagelijks nodig heeft. Op het moment hebben wij 6 verschillende smaken zoals; Original, met kip, met tomaat, met gember/kurkuma, met pompoen en met wortel.

Onze missie

Onze missie is om iedereen de mogelijkheid te geven om een gezonde maaltijd te eten. Thuis, op school, op kantoor, binnen een fabriek en productie omgevingen, bij fastfoodketens, voor medewerkers binnen ziekenhuis en bewoners en medewerkers binnen seniorenhuizen en/of bij verzorgingshuizen.

Wij willen verse biologische producten aanbieden die voor iedereen toegankelijk zijn; van kinderen tot senioren.

Ook willen wij verse biologische producten aanbieden die gekocht kunnen worden door verschillende groepen met verschillende inkomsten; dat betekent een goed product voor een betaalbaar prijs.

Op deze manier kunnen we iedereen aanmoedigen om gezonde keuzes te maken, en bewuster te eten.

Verpakking in Braille

Wij, Naturally Tasty, zijn een maatschappelijk verantwoord bedrijf. Daarom hebben wij speciaal extra aandacht gegeven aan een groep van onze samenleving die wat moeilijker bepaalde producten kan waarnemen.

Wij hebben dit jaar onze verpakkingen vernieuwd waarin nu Braille zit geïntegreerd. Met het braille op onze verpakkingen willen wij mensen die minder goed kunnen zien of helemaal niet kunnen zien meer aandacht geven, en het net even wat makkelijker maken om de boodschappen te doen en om onze producten te identificeren.

Dit doen wij omdat er weinig aandacht wordt gegeven aan deze bepaalde groep in Nederland, en wij willen daar graag een verandering in brengen. Hopelijk kunnen meerdere bedrijven in Nederland deze zelfde stappen gaan volgen, zodat hun een ander en positief gevoel krijgen.

Het belangrijkste; het gevoel geven dat wij samen ook aan hun denken en hun de mogelijkheid bieden voor een betere boodschap en winkelervaring in Nederland.

In Nederland alleen al zijn er meer 350.000 mensen blind en slechtziend. Daarom willen wij graag een verandering brengen aan deze situatie.

Braille op de nieuwe verpakkingen komt in 3 talen: Nederlands, Frans en Duits.

Onze producten

Hier treft u ons assortiment aan van huisgemaakte heerlijke 100% organische linzensoepen. Zo heeft u de keuze uit linzensoep original, met wortel, met kip, met kurkuma & gember, met pompoen en met tomaat.

Laten we in contact komen

Heeft u vragen over onze heerlijke 100% organische linzensoepen of wilt u in contact met Naturally Tasty komen om te kijken voor een eventuele samenwerking? Wij staan voor u klaar om deze vragen te beantwoorden.