Verpakking in Braille

Wij, Naturally Tasty, zijn een maatschappelijk verantwoord bedrijf. Daarom hebben wij speciaal extra aandacht gegeven aan een groep van onze samenleving die wat moeilijker bepaalde producten kan waarnemen.

Wij hebben dit jaar onze verpakkingen vernieuwd waarin nu Braille zit geïntegreerd. Met het braille op onze verpakkingen willen wij mensen die minder goed kunnen zien of helemaal niet kunnen zien meer aandacht geven, en het net even wat makkelijker maken om de boodschappen te doen en om onze producten te identificeren.

Dit doen wij omdat er weinig aandacht wordt gegeven aan deze bepaalde groep in Nederland, en wij willen daar graag een verandering in brengen. Hopelijk kunnen meerdere bedrijven in Nederland deze zelfde stappen gaan volgen, zodat hun een ander en positief gevoel krijgen.

Het belangrijkste; het gevoel geven dat wij samen ook aan hun denken en hun de mogelijkheid bieden voor een betere boodschap en winkelervaring in Nederland.

In Nederland alleen al zijn er meer 350.000 mensen blind en slechtziend. Daarom willen wij graag een verandering brengen aan deze situatie.

Braille op de nieuwe verpakkingen komt in 3 talen: Nederlands, Frans en Duits.

Verantwoord verpakking

Waarom doen wij aan FSC en wat is het?
 • Het is een internationale keurmerk die zich inzet voor behoud en verantwoord bosbeheer wereldwijd.
 • FSC houdt in dat het we voor een beter milieu gaan en om er zeker van te zijn dat producten met dit kenmerk uit een verantwoord beheerd bos komen.
 • Hoe meer bedrijven gebruik maken van FSC-gecertificeerd verpakking hoe meer hectaren bos volgens de richtlijnen van FSC beheerd zullen worden. En hoe meer de mensen en dieren die van het bos afhankelijk zijn hiervan zullen profiteren.
 • Bossen zijn natuurlijk van levensbelang voor onze aarde. Hier proberen natuurfondsen zich aan te behouden zoals het wereld natuurfonds die veel bosgebieden probeert te beschermen.
 • De verpakking van FSC wordt natuurlijk op een transparante wijze geregeld. Ze worden hierdoor ondersteund door allerlei grote milieu- en ontwikkelingsorganisaties en daarin is FSC uniek!
 • Door FSC te gaan gebruiken, dragen we per direct aan de bescherming van onze wereldwijde bossen en natuurlijk voor een gezonde leefomgeving voor de mens en de dier.
 • FSC zorgt ervoor dat onze wikkels worden gemaakt door bomen die speciaal worden geplant om het hakken van regenwouden en natuurlijke bomen te vermijden. De bomen worden opnieuw geplant zodat wij hiermee de natuurlijke bomen op hun plek kunnen laten.

Gebruiksveiligheid

Al onze soepen zijn gemaakt met authentieke biologische ingrediënten en de verpakkingen zijn gemaakt met compleet milieu vriendelijke producten.

Onze missie is dat wij iedereen, jong en oud onze heerlijke verse soepen aan kunnen bieden, dit doen wij door middel van, het gebruiken van milieu vriendelijke producten en biologische gezonde ingrediënten. Zo maken wij de gezondste soepen die toch ook heerlijke smaken bevatten waardoor u op elk moment van de dag van onze soepen kunt genieten.

Onze verpakkingen zijn gemaakt van recyclebaar plastic. Dit doen wij omdat, het ten eerste natuurlijk beter is voor het milieu, maar ook als het een glazen verpakking zou hebben u gevaar loopt dat als het op de keukenvloer valt, u niet alleen onze heerlijke soep over de vloer heeft, maar ook glasscherven waar over heen gelopen kan worden en er eventueel een rit naar het ziekenhuis gemaakt moet worden.

Maar ook mensen van oudere leeftijd, die dan zonder enige problemen van onze overheerlijke soepen kunnen genieten. Bijvoorbeeld als iemand een spierziekte zou hebben dat ook zij zonder risico toch onze soepen kunnen eten.

Onze soepen hoeven niet opnieuw stevig door geroerd te worden, het enige wat eventueel zou moeten is als u warme soep wilt hebben, dat het even opgewarmd kan worden in de pan, of als u snel ergens heen zou moeten dat het een rondje in de magnetron gedraaid kan worden aangezien het compleet veilig is. Onze verpakkingen kunnen tegen de warmte en zal niet smelten of enige andere kwaaltjes veroorzaken.

Donaties

Wij hebben tijdens de Corona tijd al enige donaties gedaan aan meer dan 17 organisaties waarin die lijst zat meerdere ziekenhuizen, verzorg tehuizen en ouderen die het wat moeilijker hebben in deze tijden.

Sinds de corona uitbraak hebben we meer dan 6500 zorgmedewerkers en senioren in het zonnetje gezet:

– De Waalboog Nijmegen (3 locaties in Nijmegen)

– Catharina Ziekenhuis (Eindhoven)

– ZZG Zorggroep de Horizon (Nijmegen)

– St Antonius Ziekenhuis (Utrecht, Nieuwegein en Woerden)

– Rivierenland Ziekenhuis (Tiel)

– Rijnstate Ziekenhuis (Arnhem)

– IJsselheem Margaretha Zorgcentrum (Kampen)

– Voedselbank (Kampen)

– Isala Ziekenhuis (Zwolle)

– Het Zanddonkhuis Zorgcentrum (Beuningen)

– Het Malderburch Zorgcentrum (Malden)

– 40 Alleenstaande Senioren – Wooncomplex (Weurt)

– Kalorama Centrum voor doof blinden (Beek – Berg en Dal)

 

Een deel van deze donaties zijn ook in samenwerking mogelijk gemaakt met meerdere bedrijven net zoals

 • Green Organics – Dronten
 • CoopCompact Wouters – Weurt
 • Ekoplaza – Nijmegen
 • Plus Supermarkt Visser – Malden

Onze producten

Hier treft u ons assortiment aan van onze huisgemaakte heerlijke 100% organische linzensoepen. Zo heeft u de keuze uit linzensoep original, met wortel, met kip, met kurkuma & gember, met pompoen en met tomaat.

Laten we in contact komen

Heeft u vragen over onze heerlijke 100% organische linzensoepen of wilt u in contact met Naturally Tasty komen om te kijken voor een eventuele samenwerking? Wij staan voor u klaar om deze vragen te beantwoorden.