Verpakking in Braille

Wij, Naturally Tasty, zijn een maatschappelijk verantwoord bedrijf. Daarom hebben wij speciaal extra aandacht gegeven aan een groep van onze samenleving die wat moeilijker bepaalde producten kan waarnemen.

Wij hebben dit jaar onze verpakkingen vernieuwd waarin nu Braille zit geïntegreerd. Met het braille op onze verpakkingen willen wij mensen die minder goed kunnen zien of helemaal niet kunnen zien meer aandacht geven, en het net even wat makkelijker maken om de boodschappen te doen en om onze producten te identificeren.

Dit doen wij omdat er weinig aandacht wordt gegeven aan deze bepaalde groep in Nederland, en wij willen daar graag een verandering in brengen. Hopelijk kunnen meerdere bedrijven in Nederland deze zelfde stappen gaan volgen, zodat hun een ander en positief gevoel krijgen.

Het belangrijkste; het gevoel geven dat wij samen ook aan hun denken en hun de mogelijkheid bieden voor een betere boodschap en winkelervaring in Nederland.

In Nederland alleen al zijn er meer 350.000 mensen blind en slechtziend. Daarom willen wij graag een verandering brengen aan deze situatie.

Braille op de nieuwe verpakkingen komt in 3 talen: Nederlands, Frans en Duits.

Donaties

Wij hebben tijdens de Corona tijd al enige donaties gedaan aan meer dan 17 organisaties waarin die lijst zat meerdere ziekenhuizen, verzorg tehuizen en ouderen die het wat moeilijker hebben in deze tijden.

Sinds de corona uitbraak hebben we mer dan 6500 medewerkers in het zonnetje gezet:

– De Waalboog Nijmegen (3 locaties in Nijmegen)

– Catharina Ziekenhuis (Eindhoven)

– ZZG Zorggroep de Horizon (Nijmegen)

– St Antonius Ziekenhuis (Utrecht, Nieuwegein en Woerden)

– Rivierenland Ziekenhuis (Tiel)

– Rijnstate Ziekenhuis (Arnhem)

– IJsselheem Margaretha Zorgcentrum (Kampen)

– Voedselbank (Kampen)

– Isala Ziekenhuis (Zwolle)

– Het Zanddonkhuis Zorgcentrum (Beuningen)

– Het Malderburch Zorgcentrum (Malden)

– 40 Alleenstaande Senioren – Wooncomplex (Weurt)

– Kalorama Centrum voor doof blinden (Beek – Berg en Dal)

Een deel van deze donaties zijn ook in samenwerking mogelijk gemaakt met meerdere bedrijven net zoals Green Organics, CoopCompact Wouters, Ekoplaza Nijmegen, Plus Visser Malden

Zo hebben wij bij het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven op 6 april 2020, twee lading van onze soep gedoneerd aan de nachtdienst van het ziekenhuis. Waarom de nachtdienst? De nachtdienst werkt altijd na de kantinetijden, daardoor hebben ze niet altijd gezond/lekker eten tijdens hun dienst. Daarom doneren wij onze verse, gezonde en 100% biologische soep aan de nachtdiensten in verschillende ziekenhuizen. Wij zijn zeer dankbaar voor hun inzet tijdens deze moeilijke tijden.

Op 19 mei 2020 hebben wij een bezoekje bij meer dan 40 alleenstaande senioren gebracht, in samenwerking met de Coop in Weurt. Hiermee hebben wij deze senioren blij gemaakt met een heerlijke gezonde maaltijd, en waren de reacties bijzonder leuk en waren ze er heel blij mee.

Onze producten

Hier treft u ons assortiment aan van onze huisgemaakte heerlijke 100% organische linzensoepen. Zo heeft u de keuze uit linzensoep original, met wortel, met kip, met kurkuma & gember, met pompoen en met tomaat.

Laten we in contact komen

Heeft u vragen over onze heerlijke 100% organische linzensoepen of wilt u in contact met Naturally Tasty komen om te kijken voor een eventuele samenwerking? Wij staan voor u klaar om deze vragen te beantwoorden.